Efsane geri döndü: Arka Sokaklar’ın Mesut komiserli yeni bölümü izleyici karşısına çıkıyor

18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da Mesut Komiser’e hayat veren Şevket Çoruh’un diziye dönüşü izleyicileri sevindirmekle beraber hikâyeye dair merakı da iyice artırdı. “Yaşarken de ölünür” cümlesinin ekrana geldiği tanıtım filmi ise bir kez daha gündem oldu

01 Mayıs 2024 11:57

15

EFSANE GERİ DÖNDÜ: ARKA SOKAKLAR'IN MESUT KOMİSERLİ YENİ BÖLÜMÜ İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKIYOR

25

Yeşilçam’ın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar; Şevket Çoruh ve Oya Okar’ın yeniden kadroya katılması ile günlerce konuşuldu.

35

İzleyicilerin büyük bir heyecanla karşıladığı bu gelişme sonrası gözler dizinin yeni bölümüne çevrildi. Yayınlanan tanıtıma Mesut’un ekip arkadaşlarının özlemiyle yanıp tutuştuğu anlar ve ekip arkadaşlarının söylediği sözler damga vurdu.

45

Mesut Komiser’i canlandıran Şevket Çoruh’un diziye nasıl bir hikaye ile geri döneceği; ekip ile yeniden karşılaştığında nelerin yaşanacağı dizinin 3 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ekrana gelecek.

55

Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi usta isimleri buluşturan Arka Sokaklar her Cuma Kanal D’de ekrana geliyor.