Gündem

Ahmet Hakan: Eros için adliye koridorlarını sloganlarla inletenler göstermişlerdir ki, kediler asla yalnız değildir ve asla yalnız kalmayacaklar

14 Mart 2024 07:26

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Eros adlı kediyi 6 dakika boyunca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan’ın yargılandığı davada adliye koridorlarını dolduran hayvanseverleri takdir etti.

Hakan, “Adliye koridorunu doldurmak ve sloganlar haykırmak herkese göstermiştir ki:O mazlum kediciğin ölüsü, İbrahim Keloğlan denilen bu adamın peşini bırakmayacak. O masum kediciğin son bakışı, her platformda ve her durumda bu katil İbrahim’e hep hatırlatılacak. Bu iyi ve güzel insanlar, o kimsesiz kediciğin kimsesi olmaktan asla vazgeçmeyecek” dedi.

Hakan, “Ve hepsinden önemlisi adliye koridorlarını doldurup sloganlarla inletenler, şunu herkese göstermişlerdir ki: Kediler asla yalnız değildir ve asla yalnız kalmayacaklar” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi, İbrahim Keloğlan’ın 3 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını karar verdi. Ancak iyi hal indirimi uyguladı, ceza 2 yıl 6 ay hapse çevrildi. Mahkeme ayrıca savcının tutuklama istemine uymadı, sanık hakkında yurtdışı çıkış yasağı koydu.