Gündem

AKP: Kılıçdaroğlu örgütsel eylemlerinin hesabını verecek

"Alnındaki 'FETÖ'cü' damgasını büyük bir zilletle ilelebet taşıyacaktır"

29 Kasım 2017 15:06

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak "Yalan, iftira ve diğer bütün haksız ve hukuka aykırı örgütsel eylemlerinin hesabını adalet önünde verecektir" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "yurt dışına milyonlarca lira kaçırdığını" iddia ettiği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "İspat et, istifa ederim" çıkışına dün (28 Kasım 2017) yanıt verdi. Man Adası'nda kurulan bir off - shore şirkete Erdoğan'ın eniştesi, dünürü, eski özel kalem müdürü ve oğlu tarafından on milyonlarca dolar aktarıldığını iddia eden Kılıçdaroğlu, canlı yayında swift kodlarının da yer aldığı birtakım banka dekontlarını gösterdi.  Erdoğan'a yönelik çağrısında "Haysiyetli bir adamsan gereğini yap" dedi.

Bunun üzerine Şahin, sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "KK" olarak bahseden Şahin, şunları söyledi: 

"KK bugün siyasi tarihimizin en sefil skandallarından birine imza attı. Herkesten sakladığı, uzaktan elinde sallamakla yetindiği birtakım kağıtları göstererek yalan ve iftira kustu adeta kürsüden. FETÖİST yöntemleri kullandığı bu sefalet gösterisinde örgütsel bir dayanışmanın izlerini açıkça gördük. Şahit olduğumuz şey, müptezelliğin ve rezaletin yanında örgütsel bir eylemdir. KK, FETÖ'nün ve onu maşa olarak kullanan güçlerin sözcülüğünden, hamiliğinden, haşhaşiliğe terfi (!) etmiştir. KK, yalan, iftira ve diğer bütün haksız ve hukuka aykırı örgütsel eylemlerinin hesabını adalet önünde verecektir. Aziz milletimiz ilk fırsatta bu sefalet, cehalet ve rezaletin bedelini kendisine ödetecektir. KK'ya asıl hesabı ise tarih soracaktır. KK alnındaki 'FETÖCÜ' damgasını büyük bir zilletle ilelebet taşıyacaktır."