Kültür-Sanat

BluTV dizisi Magarsus'tan yeni fragman

25 Temmuz 2023 18:30

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın başrollerinde yer aldığı BluTV’nin yeni projesi 'Magarsus’tan yeni fragman yayınlandı. Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut, yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstlendiği dizinin senaryosunu ise yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme aldı. 

Kesal, Kurak Tarım’ın kurucusu, Sarıbahçe’deki tüm narenciye ticaretini ve düzenini elinde tutan Halil Kurak’ı canlandırırken; Ateş, Halil Kurak’ın yeğeni aynı zamanda sağ kolu Beton’u, Ertuğrul ise fevri ve öfkeli oğlu Turgut’u canlandırıyor. Dizdar ise Halil Kurak’ın Amerika’da eğitim alıp, Kurak Tarım’ı modern ve kurumsal bir yapıya çevirmek isteğiyle Sarıbahçe’ye dönen kızı Tansu’yu canlandırıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi oyuncular yer alıyor. 

Berlin'de ödül aldı

Magarsus, uluslararası alanda dizi yapımcılarını ve sektörün önde gelen isimlerinin bir araya geldiği 7. Berlin TV Series Festivali’nin “Special Mention” kısmında gösterildi ve Stellar Cast Ödülü’nü aldı.

Magarsus, ilk 2 bölümüyle 10 Ağustos’ta BluTV’de izleyicisiyle buluşacak.