Magazin

Breaking Bad'in yıldızı açıkladı: Walter White rolüne bir şartla dönerim

21 Haziran 2023 23:54

Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston, oyunculuktan emekli olacağı ve Walter White karakterine bir daha hayat vermeyeceğine dair yaptığı açıklamalardan geri adım attı. Cranston, gelecekte bu rolü yeniden oynamasının hâlâ mümkün olduğunu söyledi.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre bu yıl, Vince Gilligan'ın yarattığı Breaking Bad'in efsane Walt karakterini oynamayı sonsuza dek bıraktığını açıklayan Cranston, Awards Radar'a verdiği yeni röportajda rolü yeniden canlandırmayı düşünebileceğini açıkladı. Ancak aktör, bunun gerçekleşmesi için son derece yüksek bir çıtanın aşılması gerektiğini açıkça belirtiyor.

"Vince Gilligan'ı asla hafife almam. 10 yıl önce Breaking Bad'deki son günümüz olduğunu söylediğinde düşünmüştüm... 10 yıl önce. Herkese gözyaşları içinde veda ederken bunun son olduğunu düşünmüştüm. Sonra El Camino geldi. 'Sanırım yine Walter White olacağım' dedim. Ardından Better Call Saul geldi, 'Oh, sanırım ben de oynayacağım' dedim. Ardından Pop Corners reklamı geldi. 'Birlikte oynamak ister misiniz?' dediler, 'Tabii' dedim. Çok eğlenceliydi."

"Ufukta hiçbir şey görünmüyor ve Vince'in bir şey yapmak istemeyeceğini biliyorum" diyen 67 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Onun da benim de maaş çekine ihtiyacımız yok, bu yüzden buna saygı duyalım. Ama rüyasından uyanıp 'Aman Tanrım' dediği bir şey olsaydı, bana teklif etseydi ve ben de 'Aman Tanrım' tepkisini verseydim o zaman bakardım."

İlk olarak 2008'de AMC'de yayınlanan Breaking Bad, 2013'te sona ermeden önce 5 sezon boyunca devam etti. Tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen dizinin sona ermesinden bu yana hem Cranston hem de Jesse Pinkman'ı canlandıran Aaron Paul, El Camino: Bir Breaking Bad Filmi (El Camino: A Breaking Bad Movie) ve Better Call Saul'da rollerine geri döndü.

Breaking Bad'in finali tüm zamanların en iyi ve en tatmin edici dizi finallerinden biri olarak kabul ediliyor.