Spor

Caner Erkin'den itiraf: Başkan Ali Koç'un kararı, Pereira'ya saldırdığım günü hatırlattı

"Sen kimsin ki beni oynatmıyorsun? Ben buraya her şeyimi verdim!"

10 Şubat 2024 12:30

Trendyol 1. Lig kulübü Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Bir Galatasaray karşılaşması öncesi kendisini kadro dışı bırakan Vitor Pereira'ya saldırdığını açıkladı.

Ali Koç diyaloğu

Tecrübeli futbolcu, Portekizli teknik Direktör Vitor Pereira'nın ikinci Fenerbahçe döneminde yaşananları da anlattı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile arasında geçen diyaloğu şu şekilde ifade etti:

"Ali Koç geldi 'Seninkini getiriyorum' dedi. Hocamız yoktu o zaman, Emre Belözoğlu ayrılmıştı. Takımı Volkan Demirel çalıştırıyordu. "Benimki derken?" dedim, çünkü kadro dışı kaldığım zamanda Vitor Pereira vardı. "Onu getiriyorum" dedi başkan. Güldüm ben. Çünkü adama saldırmıştım! Kendime göre de haklıydım. "Benlik bir şey yok" dedim başkana. Ama "ben adama hakaret ettim, bağırdım çağırdım" dedim.

"O gün benim kayış atmıştı"

Galatasaray karşılaşmasında kadro dışı bırakıldığını başkasından öğrendiği anda  çok sinirlendiğini söyleyen Caner: "Benim kayış atmıştı. Gelip bana söylese yine sıkıntı yok. Hoca o, futbolcu benim. Oynatmayabilirsin hiç sıkıntı yok. Pereira'ya 'Sen kimsin? Ben buraya her şeyimi vermişim!' dedim."

"Başkan, benim karşılamamı söyledi"

Caner Erkin, Ali Koç'un Pereira'yı takıma getireceğini söylediğinde güldüğünü ve: "Tamam benlik bir sorun yok, ama onda varsa bilemem" dedim. "Sen karşılayacaksın" dedi. Takım kaptanı olduğum için de "Tamam" dedim. Karşıladım, fotoğraflar var. O konu açıldı. Pereira, "tamam problem yok, olur böyle şeyler" dedi." yanıtlarını verdiğini söyledi.

Büyük deneyim Caner Erkin

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Caner Erkin, üç büyük kulüpte toplam 402 karşılaşmaya çıktı. Yıldız futbolcu 402 maçta 25 gol atıp 101 asist yaptı.