Gündem

CHP'li Başarır: Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil, bu tartışmalar bizi yıpratır

06 Mayıs 2024 12:01

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın "Ben Erdoğan'ın yerinde olsam Özgür Özel’le yarışmak istemem" sözlerinden ötürü ateş altında olduğunu belirterek, "Bir anda Özel ile Kılıçdaroğlu kıyaslamaları başladı, Kılıçdaroğlu kliğinden bahsedildi, Başarır’ın Özel kliğinin içinde olduğu, bir senaryo doğrultusunda konuştuğu ileri sürüldü. “Yeni Tuncay Özkanlar hayırlı olsun” dendi… CHP içinde Kılıçdaroğlu ya da Özel kliği var mı bilmem ama bu tabloya bakınca CHP medyasında klikler olduğu apaçık" diye yazdı.

Sosyal medyadan yönelen eleştiriler sonrası Ali Mahir Başarır'la görüşmesini köşesine taşıyan Alçı, CHP'li ismin "Bu komplocu ve saldırgan anlayış ne Türkiye’yi ne CHP’yi iyi bir yere götürmez. Birincisi Özgür Bey Kemal Kılıçdaroğlu değil. 49 yaşında genç bir siyasetçi. 1977’den beri CHP’ye en büyük başarıyı getirmiş olan genel başkan.

İkincisi şu anda böyle tartışmalara girmek sadece bizi yıpratır, kaldı ki ben bütünleştirici konuşuyorum, söylediklerimin tümüne baksınlar. Ekrem Başkan’la ilgili de Mansur Başkan’la ilgili de sözlerim kayıtlarda duruyor" ifadelerini aktardı.

Yazının tamamı için tıklayın...