Seçim 2024

DEM Parti'den "sandık güvenliği" mesajı: Kutlama değil sandıklara sahip çıkma vakti

31 Mart 2024 20:10

DEM Parti eş başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, seçmene "sandık güvenliği" çağrısı yaptı. Bakırhan, "Zafer haberleri hiçbir şekilde sandıkları, ilçe seçim kurullarını terk etmemize neden olmamalı. Hep birlikte en güzel bir biçimde zaferi kutlayacağız. Ama şimdi kutlama değil sandıklara sahip çıkma vakti" dedi. Hatimoğulları ise "Hileden beslenen, her türlü hukuksuzluğu uygulayan AKP-MHP ittifakına karşı en güçlü şekilde oylarımızı koruyacağız. İddialıyız, güçlüyüz. Rehavete kapılmıyoruz ve sandıkları terk etmiyoruz" ifadelerini kullandı. 

TIKLAYIN - CANLI BLOG | Yurt genelinde oy verme işlemi sona erdi, sayım sürüyor: İşte dakika dakika gelişmeler

DEM Parti eş başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, X'ten açıklama yaparak seçmenlerine sandıkları terk etmeme çağrısında bulundu. Bakırhan, şunları söyledi: 

"Kıymetli halkımız, Demokrasi emekçisi sandık görevlilerimiz; Sandıklara ve oy torbalarına gözümüz gibi bakacağız. Zafer haberleri hiçbir şekilde sandıkları, ilçe seçim kurullarını terk etmemize neden olmamalı. Hep birlikte en güzel bir biçimde zaferi kutlayacağız. Ama şimdi kutlama değil sandıklara sahip çıkma vakti. Kararlıyız, umutluyuz ama asla rehavete kapılmayacağız."

TIKLAYIN - DEM Parti Sözcüsü Doğan'dan "taşımalı seçmen" açıklaması: Kayyım rejiminden kayyım seçmene dönmüş durumda

"Rehavete kapılmıyoruz"

"Zafere az kaldı" diyen Hatimoğulları ise şu ifadeleri kullandı: 

"Değerli yoldaşlarımız, Demokrasi ve barış için sandıklarda mücadele eden değerli arkadaşlarımız, Seçim zaferine az bir süre kaldı. Hileden beslenen, her türlü hukuksuzluğu uygulayan AKP-MHP ittifakına karşı en güçlü şekilde oylarımızı koruyacağız. İddialıyız, güçlüyüz. Rehavete kapılmıyoruz ve sandıkları terk etmiyoruz."