Kültür-Sanat

Elektronik dans müziğinin en 'canlı' hâli Parcels ilk kez Türkiye'ye geliyor

Fotoğraf: Spyros Rennt

13 Şubat 2024 17:48

Gezgin Salon Festivali bu yıl 29 Haziran Cumartesi ve 30 Haziran Pazar günlerinde, yeşille müziği buluşturan Bonus Parkorman’da gerçekleştirilecek.

Avantajlı dönem festival biletleri, 13 Şubat Salı İKSV Lale Kart üyeleri için başlayacak öncelikli satış döneminin ardından yarın (14 Şubat Çarşamba) günü Passo’da genel satışa çıkıyor.

İlk isimler belirlendi

İKSV’nin performans mekânı Salon İKSV’nin iyi müziği yeşillikler içinde izleyicileriyle buluşturduğu +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali bu sene de Bonus Parkorman’da 29-30 Haziran’da heyecan verici isimlere ev sahipliği yapacak. Cumartesi günü Stavroz performanslarıyla festivalin temposunu yükseltirken, Pazar günü Parcels ve La Femme sahneyi bir açık hava diskosuna çevirecek. Festival sahnesine eklenecek yeni isimler de önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Bu yıl da festivalin destekçileri arasında yer alan Sephora birçok etkinlikle festival alanını renklendirerek güzellik tutkunlarıyla buluşacak. TBWA tarafından hazırlanan afiş tasarımıyla +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali, eklenecek sürpriz isimlerle bu yazın en renkli festivali olmaya aday.

Festivalle ilgili gelişmeleri ve duyuruları Salon İKSV’nin web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Öğrenci bileti 20 lira

+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nin avantajlı dönem biletleri; Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri için 13 Şubat Salı saat 10.30; Kırmızı Lale Kart üyeleri için 13 Şubat Salı saat 14.30’da öncelikli olarak satışa çıkıyor.

Festivalin genel satışları 14 Şubat Çarşamba saat 10.30’da başlıyor.

Biletler, passo.com.tr, Passo mobil uygulaması, Passo perakende satış noktaları ile İKSV gişeden (Pazar hariç her gün 10.00-13.00 ve 14.00-18.00 arası) alınabilir.

Festival için genel satış 1. ve 2. avantajlı dönemde kombine bilet alanlar sınırlı sayıdaki +1 Bilet avantajından yararlanabilecek. Bu kampanya Lale Kart indirimi ile birleştirilemez.

1. Avantajlı Dönem Fiyatları: 1.500 TL (Kombine), 950 TL (Tek Gün)

Öğrenciler bu yıl yine tüm İKSV etkinliklerinde 20 TL’lik Eczacıbaşı Genç Bilet uygulamasından faydalanabilecek. Eczacıbaşı Genç Bileti nasıl alabileceğinizi öğrenmek için tıklayın.