Gündem

Eski AKP milletvekili Kurt: Dilsiz şeytan olmaya niyetim yok; Pervin Çakar üzerinden yürütülen siyaset ciddi kul hakkı içeriyor, yazıktır günahtır

27 Kasım 2023 07:02

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Soprano Pervin Çakar'ın konserine gitmesi ve elini öpmesiyle başlayan tartışma sürerken, eski AKP Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

“Kimse kusura bakmasın dilsiz şeytan olmaya niyetim yok ve bedellerini zaten ödüyoruz, bunu da hesaba yazsalar da fark etmez” diyen Kurt, “Mazlum ve Müslüman bir babanın evladıdır. Yanlış yapılıyor, dost düşmana çevriliyor. Yapmayın yazıktır günahtır” dedi.

Kurt’un sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Gecenin bu saatinde canınızı sıkmak istemezdim dostlar ammaaa Pervin Çakar üzerinden yürütülen siyaset ciddi bir kul hakkı, insan hakkı ihlali içeriyor. Kimse kusura bakmasın dilsiz şeytan olmaya niyetim yok ve bedellerini zaten ödüyoruz, bunu da hesaba yazsalar da fark etmez. Bir insanı haksız yere linç etmek, ailesi ve yakınlarına ve hatta kendisine dinden, imandan ve insanlıktan soğuma sebebi olmak doğru ve kabul edilebilir değildir.

Mazlum ve Müslüman bir babanın evladıdır. Yanlış yapılıyor, dost düşmana çevriliyor. Yapmayın yazıktır günahtır…"