Spor

Fenerbahçe, Galatasaray'a Okan Buruk ve Dursun Özbek sözleriyle yanıt verdi

11 Mart 2024 18:18

Fenerbahçe, Galatasaray'ın açıklamalarına Dursun Özbek ve Okan Buruk'un geçmişte verdikleri beyanatlarla yanıt verdi.

Galatasaray Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında dün yapılan Fenerbahçe-Siltaş Yapı Pendikspor maçındaki hakem ve Video Yardımcı Hakem (VAR) kararlarını eleştirerek Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) bir kez daha istifaya davet etti.

Sarı kırmızılı kulübün bu açıklamasına Fenerbahçe'den yanıt gecikmedi. Sarı lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, paradoksun tanımı yapıldı ve örnek olarak Okan Buruk ve Dursun Özbek'in hakemler ve TFF ile ilgili farklı tarihlerdeki açıklamalarına yer verildi.

Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle:

"PARADOKS: “Görünüşte” doğru olan bir ifade veya ifadeler topluluğunun, bir çelişki oluşturması, sezgiye karşı bir sonuç oluşturması anlamındaki kelimedir.

ÖRNEK:

3 Mart 2024: Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yabancı hakem isteğine yanıt: “Türk hakemlerine güveniyoruz!”

14 Aralık 2023:

Soru: "TFF'den memnun musunuz?"

Dursun Özbek: "Böyle bir soruyu kabul etmiyorum. Federasyon bizim federasyonumuz. Futbolun akışı içinde yapılması gerekenler, düzeltilmesi gerekenler varsa istişare edilir. Bu federasyonu 6 ay önce biz seçtik."

TIKLAYIN - TFF'yi bir kez daha istifaya davet eden Galatasaray'dan sert açıklama: Türk futbol kamuoyuna hesap verin veya bırakın!