Spor

Galatasaray'ın gündemindeydi; Eren Dinkçi'nin transferi kulüp tarihine geçebilir

24 Mart 2024 12:34

Adı Galatasaray'la da anılan Eren Dinkçi'nin transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Heidenheim, Eren Dinkçi'yi kulüp tarihine geçecek rekor bir bedelle transfer edebilir.

Son dönemde adı sık sık Galatasaray'la da anılan Eren Dinkçi'nin yeni sezondaki adresi merak konusu.

Bonservisi Werder Bremen'de bulunan ve 1 yıllığına Heidenheim'a kiralanan Eren Dinkçi için Galatasaray'ın yanı sıra Alman ekipleri de devrede.

Sky Sports'un geçtiği habere göre Heidenheim, Eren Dinkçi'nin 5 milyon euroluk serbest kalma bedelini kullanıp oyuncunun bonservisini almak istiyor. Heidenheim, Eren Dinkçi'yi söz konusu bedelle transfer etmesi durumunda genç futbolcu kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek.

Heidenheim'da bu alandaki rekor 3.5 milyon euro ile Tim Kleindienst'a ait. Haberde Eren Dinkçi'yi Bundesliga'da daha büyük takımların da takip ettiği, Heidenheim'ın ise oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Eren Dinkçi'nin ise henüz kararını vermediği aktarıldı. Yine haberde Eren Dinkçi'nin saatte 36.41 kilometrelik hızıyla bu sezon Bundesliga'nın en hızlı futbolcusu olduğu hatırlatıldı. Milli takım için Eren Dinkçi'nin önünde Almanya ve Türkiye seçenekleri bulunurken, genç futbolcunun bu konuda da henüz kararını vermediği kaydedildi.

Heidenheim ile bu sezon lig ve kupada 26 maça çıkan Eren Dinkçi 9 gol, 4 asistlik skor katkısı verdi. (NTV Spor)