Spor

Galatasaray Sözcü TV’yi RTÜK’e şikayet etti, Fatih Portakal “Kimse gazeteciliğimize laf edemez” dedi

Sözcü TV, daha önce yaptığı haberde MHK toplantısının Galatasaray ile ilgili kısmını yayınlamıştı

27 Mart 2024 19:38

T24 Haber Merkezi

Galatasaray Spor Kulübü, Sözcü TV'nin Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) önceki akşam sosyal medyada paylaşılan Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) online toplantısının sadece Galatasaray-Antalya müsabakasının konuşulduğu kısmı vermesinin ardından Sözcü TV ve Fatih Portakal hakkında RTÜK ve ilgili kurumlar nezdinde işlem başlattığını duyurdu. Taraftarlar tarafından eleştirilen Portakal, canlı yayında, "Ne yaptığımızı ben de bilmiyorum. Birazdan haber gelince görürsünüz. Gücümüz etkimizde. Bu kadar da net. Kimse gazeteciliğimize laf edemez" dedi.

TIKLAYIN - Galatasaray taraftarlarından Sözcü TV'ye TFF toplantısı videosu tepkisi: "Fenerbahçe orayı da ele geçirmiş"

TFF, sızdırılan MHK toplantısının tamamını paylaşıp resmi siteden açıklama yapmış, TFF ve Galatasaray, savcılığa suç duyurusunda bulunacağı bildirilmişti. Galatasaray, bugün bir açıklama daha yaparak toplantı görüntülerinin tamamını yayınlamadığı için Sözcü TV ve gazeteci Fatih Portakal hakkında işlem başlatacaklarını duyurdu.

"Biz işimizi yapıyoruz, kimse gazeteciliğimize laf edemez"

Portakal da canlı yayın sırasında Galatasaray taraftarlarından gelen eleştiriye şöyle cevap verdi:

"Gazeteciyiz ama etkili bir gazeteciyiz. hemen cevap veriyorum, Galatasaray Kulübü de hemen cevap vermiş. Şikayetçi olacakmış benim hakkımda ve kanal hakkında. Geldi, ben de gördüm. Onu neden yaptığımızı ben de bilmiyorum, yani ne yaptığımızı. Birazdan haber gelince görürsünüz. Gücümüz etkimizde. Bu kadar da net. Bak, ne diyorum? Bu kadar da netim yani. Gücümüz etkimizde. Kimse gazeteciliğimize laf edemez. Ne benim ne burada bulunan arkadaşlarımın. Hiç kimse. Alnımız ak, biz işimizi yapıyoruz, o kadar."