Gündem

Gamze Erçel ile Caner Yıldırım, depremden kurtulan bir bebeğin ailesi olacak

10 Şubat 2023 10:00

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerle felaketi yaşayan Türkiye, tek yürek oldu. Gerek siviller gerek yardım kuruluşları gerekse ünlü isimler depremzedelere yardım etmek için el ele verdi. Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım da sosyal medyadan depremde kimsesiz kalan bir bebeğe aile olmak için başvuruda bulunduklarını açıkladı.

Caner Yıldırım, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak; depremde kimsesiz kalan bir bebeğe aile olmak için başvuru yaptıklarını duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na yaptıkları başvuruyu gösteren ünlü isim, şu açıklamayı yaptı:

“Biz eşimle böyle bir şeye karar verdik. Bir bebeğin ailesi olmak için başvuru yaptık. Zor bir süreç olacak, uzun sürecek. Yarın hemen cevap gelmeyecek. Ama yapmaya karar verdik ve eğer uygun görülürsek en iyi şekilde yapacağız.”

Lütfen enerjinizi, motivasyonunuzu diri tutmak için ani yüklemeler yapmayın" diyen Yıldırım, "Hayattakileri yaşatmamız için 10 gün sonra da aynı motivasyona ihtiyacımız olacak" ifadelerini kullandı.

Sözlerine, "İnsanların barınması için kira yardımlarına ihtiyaç olacak, çocuklar için desteğe ihtiyaç olacak" şeklinde devam eden Caner Yıldırım, şöyle yazdı:

“Kimseye kızmayın, 'sen niye bir şey yapmıyorsun' diye. Onların da bir planı vardır.”