Kültür-Sanat

Geleceğe Işık Tutan Liderler | Koray Bilici’nin iş dünyasından 50 liderle 50 söyleşisi raflarda

Kitabının telif gelirini YANINDAYIZ Derneği’ne bağışlayan Koray Bilici, 26 Nisan Çarşamba günü D&R Kanyon’da ‘Geleceğe Işık Tutan Liderler’ kitabı imza günü ve söyleşisi için okurlarıyla buluşacak

21 Nisan 2023 17:54

T24 Kültür Sanat

Farklı sektörlerden vizyoner ve dönüştürücü liderlerle uzun yıllardır iş birlikleri yapan yeni nesil dönüşüm ve iletişim uzmanı Koray Bilici, yaklaşık iki yıldır düzenlediği ‘Liderler Koray Bilici’ye anlatıyor’ podcast serisine katılan 50 liderle yaptığı söyleşileri, kendi perspektifini ve yorumlarını da ekleyerek ‘Geleceğe Işık Tutan Liderler’ adlı kitapta okurlarla buluşturdu.

Doğan SoLibri tarafından yayımlanan kitapta; iş dünyasının önde gelen liderleri, kariyerleri boyunca attıkları adımları, verdikleri kararları, şirketlerine kattıkları değerleri ve geleceğe yönelik planlarını anlatırken, kitabın ardında Koray Bilici’nin 25 yıllık performans odaklı dönüşüme dair birikimi bulunuyor.

Kitapta söyleşileri yer alan 50 lider iş insanı arasında Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, Mey Diageo Genel Müdürü Levent Kömür, Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Henkel Kişisel Bakım Ortadoğu ve Afrika Başkan Yardımcısı Hasan Alemdar, Google Cloud Ülke Müdürü Önder Güler, Esas Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç ve Arzum Elektrikli Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı da yer alıyor.

Telif geliri YANINDAYIZ Derneği’ne

Bilici; çeşitlilik, kapsayıcılık, sosyal sorumluluk, eşitlik üzerine de konuşmaların yer aldığı kitabın telif gelirini YANINDAYIZ Derneği’ne bağışladı.

Koray Bilici, 26 Nisan Çarşamba günü D&R Kanyon’da ‘Geleceğe Işık Tutan Liderler’ kitabı imza günü ve söyleşisi için okurlarıyla buluşacak.

Koray Bilici kimdir?

Geleceğe Işık Tutan Liderler kitabı için hazırlanan tanıtım bülteninde Koray Bilici için şu ifadeler kullanılıyor:

 “Yeni Nesil Dönüşüm ve İletişim Lideri Koray Bilici, kurucusu ve genel müdürü olduğu BLC Experience A.Ş.’de dönüşüm ve iletişim odaklı çalışmalarına devam etmektedir. Ulusal ve uluslararası pek çok şirketi, gelişen teknoloji ve iş yapış şekillerine adapte ederek Dijital Darwinizm eksenine oturtan Bilici, yaptığı bu çalışmalarda, organizasyonları her zaman geleceğe hazır halde tutma misyonuyla hareket etmektedir. Bilici, yetkin olduğu performans odaklı dönüşüm ve iletişim çalışmaları konusunda verdiği eğitimlerle de bu önemli kulvarın, ulusal şirketler ve yöneticileri tarafından benimsenmesine katkıda bulunmaktadır. 25 yıllık kariyerinin büyük bölümünde, farklı sektörlerde faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası kuruluşların dönüşüm süreçlerinde yöneticilik yapan Bilici, uluslararası medya konusunda da yetkin bir isimdir.”