Spor

Immobile çocuğunu okula bırakırken saldırıya uğradı; Lazio Başkanı "yaygara koparmayın" dedi!

Ciro Immobile'nin söz konusu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağını öğrenildi

16 Mart 2024 14:08

Lazio'da teknik direktör Maurizio Sarri'nin ayrılmasından sonra yaşanan kaos, kaptan Ciro Immobile'nin oğlunu okula bırakırken saldırıya uğramasıyla büyüdü. Lazio Başkanı Claudio Lotito, olayı "Bana da her gün ölüm tehditleri geliyor, yaygara koparmıyorum" diye yorumladı.

İtalya Serie A takımlarından Lazio'nun kaptanı Ciro Immobile, kariyerinin en zor günlerini yaşıyor. Lazio kaptanı, dört yaşındaki oğlunu okula götürürken saldırıya uğradığını duyurdu.

Sözcü gazetesinin haberine göre; olay okulun yakınlarında meydana geldi. İtalyan kulübünün bir grup taraftarı, okulun önüne gelerek futbolcuya ağır hakaretler yağdırdı ve fiziksel saldırıda bulundu. İtalyan golcü, okul girişinin önünde sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığında eşi ve 4 yaşındaki oğluyla birlikteydi.

İki gün önce, Instagram'da yaptığı paylaşımla Sarri'ye veda eden forvet oyuncusunun iletişim ekibi saldırıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Ciro Immobile, eşi Jessica ve 4 yaşındaki oğlu Mattia, oğlunun okulunun önünde bir grup insan tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı. Tüm bunlar, ne yazık ki, Ciro Immobile'ye karşı nefret dolu sözler yayan ve aynı zamanda gerçekle hiçbir ilişkisi olmayan iddiaları haberleştiren bazı medya ve gazeteciler tarafından sosyal kanalları aracılığıyla desteklenen nefret kışkırtmasının ardından gerçekleşti."

Lazio Başkanı olayı önemsemedi

Immobile'e yapılan saldırı, saatler sonra Lazio başkanı Claudio Lotito'ya soruldu. Lotito'nun yanıtı gündeme otururken, "Bu her gün başıma geliyor, 20 yıldır göz önündeyim. Bana ve aileme her gün ölüm tehditleri geliyor. Ben 8 bin çalışanı olan bir şirketin başkanıyım ve böyle bir yaygara koparmıyorum. Daha fazla konuşmayacağım." dedi.