Spor

İspanyollardan Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi: Isı haritasını çıkardılar

05 Şubat 2024 13:26

Real Madrid evinde iyi oynamasına rağmen Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalırken Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e şans vermemesi sadece Türkleri değil İspanyolları da kızdırdı.

Maç başlamadan önce Vinicius Jr.'ın sakatlanmasıyla yerine Brahim Diaz'la oyuna başlayan Ancelotti yanında da Rodrygo'ya oynattı.

Son maçlarda düşük peformansıyla dikkat çeken Rodrygo, yine kötü bir maç çıkartmasına rağmen 76 dakika sahada kaldı.

Aksini maçın tek golünü atan ve etkili oynayan Brahim Diaz ise 71. dakikada oyundan alında.

5 oyuncu değişikliği olmasına rağmen 3 kez tek değişiklik yapan Ancelotti yine Arda Güler'e şan vermezken oyuna Joselu, Modric ve Ceballos'u aldı.

Ancelotti'nin 1-0'ı korumaya yönelik bu çabası başarısızlıkla sonuçlandı ve Llorente Atletico'ya beraberliği getiren golü kaydetti.

Maç sonunda ise İspanyol taraftarlar İtalyan hocanın değişikliklerini eleştirdi.

Maçın en iyisi olan Brahim Diaz'ın çıkarılmasına tepki gösterirlerken Rodrygo'ya neden hala katlanıldığını da sorguladılar.

Arda Güler'e yine şans verilmemesi de eleştiriler arasındaydı. Hatta bir kullanıcı Ancelotti'ye tepkisini Arda Güler'in maç içindeki ısı haritasını çizerek gösterdi. Milli futbolcumuzun ısı haritasında yedek kulübesindeki oturduğu koltuklar ve önündeki alanı gösteren bu paylaşım sosyal medyada ilgi gördü.

Real Madrid önümüzdeki hafta ligdeki en yakın takipçisi Girona ile evinde karşılaşacak. 10 Şubat günü saat 20:30'da oynanacak maçta Ancelotti'nin Arda Güler'e yine şans vermesi beklenmiyor. (Haber global)