Gündem

İstanbul'da otel otoparkları cep yakıyor!

15 Şubat 2024 06:46

İstanbul’da lüks otellerin otopark ücretleri saat ve vale hizmetine göre 750 TL’yi buluyor.

İstanbul’da lüks otellerin otopark ücretleri rekora doğru koşuyor. Ücret rekorunu paylaşan oteller arasında ise Beşiktaş’ta bulunan Four Seasons Hotel Bosphorus ve Shangri-La Bosphorus ile geçen yıl bu konu ile sosyal medyada gündeme gelen Raffles Hotel yer alıyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta üç saate kadar vale ücreti 500 TL olurken, tam gün için de 600 TL’lik hizmet bedeli alınıyor. Shangri-La Bosphorus’ta ise dört saate kadar vale hizmeti 500 TL’yi bulurken, aracın otelin önünde park edilmesi halinde ücret 600 TL’ye kadar çıkıyor.

Zorlu Center’daki Raffles Hotel’de günlük vale hizmeti 450 TL olurken, aynı şekilde aracın otelin önüne park edilmesi halinde ücret 750 TL’yi buluyor.

Harbiye’deki Hilton’da vale hizmeti üç saate kadar 400 TL olurken, Mandarin Oriental İstanbul’da ise vale hizmetinin bedeli dört saate kadar 300 TL, günlük ise 500 TL.

The Marmara Taksim’de ise vale hizmeti ücreti alınmıyor. The Marmara’da iki saate kadar 80 TL, üç saate kadar 160 TL, günlük ise 360 TL otopark ücreti bulunuyor.

Çırağan Place Kempinski’de ise üç saate kadar vale hizmeti için 250 TL olurken, üç saatin ardından ücrete her saat başına 15 TL ekleniyor.