Politika

İyi Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'dan partiye eleştiri: Hür ve müstakil olmak sanırım böyle bir şey!

26 Aralık 2023 00:42

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatıyla İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) grubundan, sonra da partiden istifa eden İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından AKP'li belediyenin İyi Parti binasına bayrak astığı kareyi paylaştı. Özkan, "Hür ve müstakil olmak sanırım böyle bir şey" ifadelerini kullandı.

İbrahim Özkan, sosyal medya platformu X üzerinden İyi Parti ile ilgili bir paylaşımda bulundu. 

Özkan ile birlikte İyi Parti'den istifa eden İBB Bağımsız Meclis Üyesi Oğuz Sarul, sosyal medyadan İyi Parti Çatalca ilçe binasına bayrak asılma çalışmasının fotoğrafını yayınladı. Sarul paylaştığı kareye, "AKP'li Çatalca Belediyesi'nin resmi aracı, Çatalca İyi Parti ilçe binasına bayraklama çalışması yapıyor, yan tarafta da eski ilçe başkanımız ve belediye başkan adayımız İsmail İp çay ocağında oturmuş bayraklama çalışmalarını izliyor. Bizlere iftira atanlara cevaben" yazdı.

"Şüpheleniyordum ama konduramıyordum"

İBB Bağımsız Meclis Üyesi Sarul'un paylaşımını alıntılayan Özkan, "Vay arkadaş… Şüpheleniyordum ama konduramıyordum... Hür ve müstakil olmak sanırım böyle bir şey !!!" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - Akşener'den, İyi Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'ın "CHP ile arka kapı diplomasisi" açıklamasına: Savaş ilanı olarak kabul ediyorum

TIKLAYIN - İyi Parti'de kriz sürüyor: İbrahim Özkan ve 5 İBB Meclis üyesi istifa etti