Dünya

Kadın düşmanı olduğunu ilan eden sosyal medya fenomeni Andrew Tate: Kadınlarla yalnızca çocuk yapmak için seks yapılır

26 Nisan 2024 10:34

T24 Dış Haberler

Kendisini "kadın düşmanı" ilan eden 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni Andrew Tate, erkeklerin zevk için kadınlarla seks yapmasının "iğrenç" olduğunu söyledi.

Şu anda Romanya'da tecavüz ve insan kaçakçılığı suçlamalarıyla yargılanmayı bekleyen tutuklu internet ünlüsü, X'teki bir paylaşımında seksin yalnızca “çocuk yapmak için” olduğu ve zevk için seks yapan her erkeğin "eşcinsel" olduğunu söyledi.

Tate, “Seks çocuk yapmak içindir. 'İyi hissettirdiği' için kadınlarla seks yapan her erkek eşcinseldir. İşemekten farkı yoktur. Oh çişim iyi hissettiriyor, ne harika!” diye yazdı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı Tate'in paylaşımına tepki gösterirken, fenomenin hesabının kapatılmasını istedi. Kullanıcılar Tate'e "Hesabınızı silin" çağrısında bulunurken, bir kısmı gönderinin "tıklama kazanmaya yönelik bir gösteri" olduğunu belirtti. 

Tate, daha önceki paylaşımında beyaz erkeklerin “genetik potansiyellerinin tıkandığı” ve çocuk sahibi olmamaları halinde yerlerinin çabuk doldurulacağı yönündeki düşüncelerini paylaşmıştı.

Tate'in Romanya'daki davası sonuçlandığında, seks suçlamalarıyla yüzleşmek üzere Birleşik Krallık'a iade edilecek.