Gündem

Motokurye Göçer'in ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanının oğlu Sheikh'in GSM hattı açık; aramalara cevap vermiyor

14 Aralık 2023 22:41

Motokurye Yunus Emre Göçer’in ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamed Hassan Sheikh'in şimdiye kadarki en net fotoğrafına ulaşıldı. İstanbul Ataşehir'deki lüks bir sitede yaşayan Sheikh'in öğrenci olduğunu beyan ettiği ve GSM hattının halen açık olduğu ortaya çıktı. Sheikh, aramalar cevap vermedi. 

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre; 30 Kasım günü motokurye Göçer'in ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Sheikh'in en net fotoğraf karesine ulaşıldı. Kaza sonrası tutulan tutanağa göre Muhammed, Türkiye'de lisans eğitimi aldığını beyan etti.

Muhammed Hassan Sheikh

Muhammed, yaşadığı konutun ise İstanbul Ataşehir'deki Varyap Meridian projesinde olduğunu söyledi. dosyada yer alan GSM hattı halen aktif olan Muhammed Hassan Sheikh, aramalara cevap vermedi. 

"Ülkeye geldiği anda gözaltına alınır"

Halk TV'nin aktardığına göre; konuya yakın bir kaynak Muhammed’in İstanbul’a gelmesi halinde işleyecek süreci şöyle açıkladı: 

"Hakkında yakalama kararı bulunduğu için havalimanı girişinde gözaltına alınır. Soruşturmayı yürüten savcıya ifade için adliyeye sevki sağlanan Muhammed, ya doğrudan savcılık sorgusu sonrası salıverilir veya tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilir."

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ise oğlunun durumu ile ilgili AP’ye yaptığı açıklamada “Hâlâ ülkeyle bağlantısı var. Ve geri dönüp mahkemeye teslim olması için kendisiyle konuşuyorum" dedi. 

TIKLAYIN - Büyükelçi ve askerler, oğlu yurt dışına kaçtığında Somali Cumhurbaşkanı ile "askeri iş birliği" toplantısı yapmış!

TIKLAYIN- Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne sebep olduğu kuryenin eşi: Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi!

TIKLAYIN - Kuryenin ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun yurt dışına çıktığı tespit edildi