Spor

Olaylı maçın ardından isyan eden Livakovic, zor ikna edildi: "Benim için burası bitti, ayrılmak istiyorum"

22 Mart 2024 15:28

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çenesinden yaralanan ardından ise yumruklu saldırıya uğrayan Hırvat kaleci Dominik Livakovic, sarı-lacivertli yöneticilere "Burası benim için bitti" diyerek ayrılmak istediğini söyledi. Fenerbahçeli yöneticiler soyunma odasında şok geçiren ve güçlükle kendine gelebilen Livakovic'i uzun süren uğraşlar sonucu ikna edebildi.

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yumruklu saldırıya uğrayan kaleci Livakovic'in maçtan sonra yöneticilerle yaptığı konuşma ortaya çıktı.

HaberTürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre, Dominik Livakovic'in maçın ardından takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Livakovic, soyunma odasına vardığında ise "Benim için burası bitti. Ayrılmak istiyorum" dedi. 29 yaşındaki kalecinin bu sözleri, yaşananların üstüne şoku bir kat daha artırırken ilk hamle teknik heyetten geldi. İsmail Kartal ve ekibi, oyuncuya destek olup sakinleştirmeye çalışırken sonrasında ise sarı-lacivertli yöneticiler devreye girerek Livakovic'i ikna ettiler.

Yaşananların ardından Fenerbahçe'deki diğer yabancılar için de ayrılık konusunda endişeler artarken teknik heyet ve yönetim bu konuda oyuncularla görüşüp destek olmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'nin file bekçisi Livakovic yaşanan olaylardan en çok etkilenen isimlerin başındaydı. Hırvat kaleci, ilk yarıdan itibaren yaşanan gerilimden çok etkilendi.