Magazin

Rapçi Güneş’ten, sahneye çıkmayan Dolu Kadehi Ters Tut grubuna tepki: Ben de sesim kısık diye mi sahneye çıkmasaydım?

26 Eylül 2022 20:39

Alternatif müzik grubu Dolu Kadehi Ters Tut'un, kendi süreleri geçtiği için sahneye çıkmadığı ve rapçi Güneş'in, Dolu Kadehi Ters Tut yüzünden erkenden sahneden indirilmek istendiği iddia edildi. Bunun üzerine Güneş, tepkisini dile getirdi.

Müzikonair'de yer alan habere göre; İzmir Fest For Us etkinlikleri kapsamında 25 Eylül’de Alsancak Tarihi Havagazi Fabrikası’nda gerçekleşmesi planlanan konsere Dolu Kadehi Ters Tut grubu çıkmadı. Gerekçe olarak ise organizasyonda yaşanan planlama ve prodüksiyon hataları gösterildi. Bir başka iddiaya göre grup, kendi sürelerinin geçmesi nedeniyle sahneye çıkmak istemedi. 

Dolu Kadehi Ters Tut Instagram hesabından yapılan açıklamada, ”Bugün 22.45’te sahne almamız planlanan İzmir Fest For Us’ta organizasyonun planlama ve prodüksiyon hataları sebebiyle yer alamayacağımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yaşanan aksiliklerle alakalı detaylı bilgileri yakın zamanda paylaşacağız” ifadeleri yer aldı.

İzmir Fest For Us etkinlikleri kapsamında 25 Eylül’de Alsancak Tarihi Havagazi Fabrikası’nda gerçekleşen konserde Güneş sahne aldı. Ancak şarkıcı, Dolu Kadehi Ters Tut grubunun çıkması gerektiği sebebiyle sahneden indirilmek istendi. Daha sonra ise grubun, kendi süreleri geçtiği için konser vermeyeceği açıklaması yapıldı. Bunun üzerine sahnede tepkisini dile getiren Güneş, şu ifadeleri kullandı: 

“Dolu Kadeh sahneye çıkmıyormuş. Öyle söylemiş. Bu olay benimle çatışması mı? Yani ben de sesim kısık sahneye çıkmayacağım mı deseydim? Sinirlendim şu anda, ben duygularımı içimde tutamam. Herhalde sahneye çıkmak isteyen bir tek ben varım şu an. İlk hasmım oldu müzik piyasasında."