Kültür-Sanat

Rick and Morty'nin 7. sezonundan ilk fragman paylaşıldı

Animasyon dizisi, Morty Smith ve bilim insanı dedesi Rick Sanchez’in bir uçan daire ile farklı boyutlara seyahat ederken yaşadıkları maceraları konu alıyor

28 Eylül 2023 13:15

Rick and Morty 7. sezon fragmanı paylaşıldı ve yeni sesleri gün yüzüne çıktı. Dizinin ortak yaratıcısı Justin Roiland’ın her iki karakteri de seslendirmediği ilk sezon yayına girmeye hazırlanıyor.

Aralık 2013’te ilk gösterimini yaptığı günden bu yana dünya çapında büyük bir popülerlik kazanan Adult Swim animasyon dizisi, Morty Smith ve bilim insanı dedesi Rick Sanchez’in bir uçan daire ile farklı boyutlara seyahat ederken yaşadıkları maceraları konu alıyor. Şimdiye kadar altı sezon ve toplamda 61 bölüm süren dizinin yaratıcılığını Dan Harmon ile birlikte Justin Roiland üstleniyordu. Roiland sadece yaratıcı değil, aynı zamanda hem Rick hem de Morty’nin seslerine hayat veriyordu.

Fakat Justin Roiland bu yılın başlarında aile içi şiddet suçlamaları nedeniyle kalan tarafından görevden alındı. Görevden alınmakla da kalmadı ve bugüne kadar seslendirdiği tüm sezonlar dahil karakterlerin tekrar seslendirileceği açıklandı.

Şimdiye kadar merakla beklenen 7. sezon için herhangi bir ses içermeyen kısa tanıtıcı fragmanlar paylaşılıyordu. Ancak nihayet ikonik karakterlerin yeni seslerini de içeren ilk resmi fragman paylaşıldı.

Rick and Morty 7. sezon yayın tarihi

Rick and Morty'nin 7. sezonu 15 Ekim'de seyirci ile buluşacak.