Seçim 2024

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın: Adil olmayan bir seçim süreci geçiriyoruz

"İstanbul’da bugüne kadar işlenen çok ağır suç ve ihanetler var"

20 Mart 2024 15:23

İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda esnaf ziyaretinde bulunan Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, "Çok gayri adil bir seçim dönemi geçiriyoruz. Eşit olmayan şartlarda bir seçim dönemindeyiz" dedi.

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden ve karanfil dağıtan Aydın’a Saadet Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ramazan Boyalık ve Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şule Rıdvanoğlu da eşlik etti.

"Önümüzdeki 5 yıl İstanbul için kritik öneme sahip"

Yerel seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürdüklerini söyleyen Aydın, "Hava şartları ne olursa olsun, insanımıza kalan bu sürede de ulaşmaya çalışıyoruz. Çok gayri adil bir seçim geçiriyoruz. Eşit olmayan şartlarda bir seçim dönemindeyiz. Biz de kadın ve gençlik kollarımızla, teşkilat mensuplarımızla çok yoğun bir tempo içerisindeyiz. Gelecek 5 yıl İstanbul için önemli. İstanbul’da bugüne kadar işlenen çok ağır suç ve ihanetler var.

Bu ihaneti yapanların, suçları işleyenlerin yanına bırakmamak ve İstanbullulara karşı bu suçların tekrarlanmamasını sağlamak için bir anlayış değişikliğine ihtiyaç var. Bu yönde çaba gösteriyoruz. Dün Fikirtepe’de Sayın Kurum’un posteri vardı. Kentsel dönüşüm içinde ve o büyük beton yığınları üzerindeki posterin yerini değiştirip başka yere almışlar. Murat Kurum Bey, Çevre Şehircilik tabelası ile yan yana gelmek istememiş. Ne yardan ne de serden geçiyorlar ama biz İstanbul’dan vazgeçmeyeceğiz. Onlar nelerden vazgeçerse geçecekler" ifadelerini kullandı. (DHA)