Kültür-Sanat

Sina Koloğlu: La Nacion gazetesi, Yakamoz S-245 dizisi için övgü ile söz etti

''Arjantin'in etkili gazetelerinden La Nacion Netflix'te yer alan #YakamozS245 dizisi için övgü ile söz etti''

18 Temmuz 2023 12:14

Gazeteci-müzisyen Sina Koloğlu, ''Son günlerde bir Türk dizisi hem eleştirmenlerin, hem de izleyicilerin beğenisini kazanarak en çok izlenenler arasına girdi'' dedi.

Koloğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:

Yakamoz S-245; yeniden keşfedilen dizi

Arjantin'in etkili gazetelerinden La Nacion Netflix'te yer alan Yakamoz S-245 dizisi için övgü ile söz etti. Gazete '#Netflix kataloğu sürekli güncelleniyor ve her türden yeni yapımlar yayın devine ulaşıyor. Son günlerde bir Türk dizisi hem eleştirmenlerin, hem de izleyicilerin beğenisini kazanarak en çok izlenenler arasına girdi. Jason George tarafından yaratılan ve Tolga Karaçelik tarafından yönetilen Yakamoz S-245 son haftalarda çok konuşuldu' diye yazdı. Yazının başlığında 'Netflix'in 7 bölümlük kıyamet dizisi sizi koltuğunuza bağlayacak' deniliyor.

Dizi yeniden keşfedildi

Nisan 2022'de yayına giren dizi 'geç keşfedildi'. Yazıda bu durum hatırlatıldıktan sonra son durum şöyle anlatılıyor; 'Binlerce hayranın kulaktan kulağa yayılması sayesinden giderek, daha popüler hale geldi.'

Oyuncular çok iyi

Dünya'da yaşanan yıkıcı bir doğal felaketin ardından bir komplonun ortaya çıkmasıyla hayatta kalmak için savaşmak zorunda kalan bir deniz biyoloğu ve denizaltındaki araştırmacı ekibinin hikâyesinin anlatıldığı dizinin başrollerinde Ece Çeşmioğlu, Ecem Uzun ve Kıvanç Tatlıtuğ var. Yazıda bu ekibin eleştirmenler tarafından tam not aldığı da belirtilmiş.