Medya

Tatava TV'nin bu akşamki konukları Latife Tekin ve Mustafa Hoş

Hakan Aksay'ın sunduğu program bu akşam 21.00'de Artı TV'de

16 Nisan 2018 11:35

Hakan Aksay'ın hazırlayıp sunduğu Tatava TV programında bu akşam yazar Latife Tekin ile gazeteci yazar Mustafa Hoş sanat-kültür ve medya yaşamını değerlendirecekler.

Artı TV'de bu akşam saat 21.00'de başlayacak olan Tatava TV’de ayrıca son zamanların sosyal medya paylaşımları ve toplumsal, ahlaki, kültürel konularla ilgili çeşitli sohbetler yer alacak.

 ‘Farklı, samimi, eğlenceli program’

Sıradan günlerin biriktirdikleri, ilgimizi çeken ve gözümüzden kaçan haberler, sosyal medyadan paylaşımlar, haftanın mizahi gelişmeleri Tatava TV'de ele alınıyor. Siyaset dışı gelişmelerin, toplumsal ve ahlaki sorunların, magazin ve medya dünyasından haberlerin, mizahi açıklamaların ele alındığı programda, kültür, bilim, siyaset ve medya insanlarıyla sohbetlere de yer veriliyor.

Farklı, samimi, eğlenceli program” sloganıyla yola çıkan Hakan Aksay’la Tatava TV her pazartesi 21.00-22.45 saatleri arasında ARTI TV'de yayınlanıyor.

Geçen programın linkleri:

Birinci bölüm (Müfit Can Saçıntı ile):

https://youtu.be/1Z2PXQjgCBE

İkinci bölüm (Metin Uca ile):

‪https://youtu.be/GtwFmW6CflU

Dünyanın Öteki Yüzü yarın 20.00’de ARTI TV’de

Ayrıca Hakan Aksay yine ARTI TV’de salı akşamları 20.00’de Dünyanın Öteki Yüzü adlı haftalık dış politika programını sunuyor.

Bu programda da, ağırlıklı olarak Rusya ve öteki eski Sovyet cumhuriyetleri dahil Avrasya coğrafyasındaki gelişmeler ve bu ülkelerle Türkiye’nin ilişkileri inceleniyor.

Yarın akşamki programda gazeteci yazar Selin Nasi ve TOBB ETÜ Üniversitesi’nden Burak Bilgehan Özpek Suriye’deki son gelişmeleri ele alacaklar.

Hakan Aksay ile Dünyanın Öteki Yüzü 17 Nisan salı akşamı saat 20.00'de Artı TV'de...

ARTI TV uydu (Hotbird 13, 11054, H, 27500 frekanslarıyla) veya internet üzerinden izlenebiliyor (http://artitv.tv/ ).