Magazin

The Sopranos'un yıldızı, OnlyFans kazancını açıkladı: 5 dakikada kredi borcumu ödedim

"Sayfayı açtığımda hesabımda 10 dolar vardı"

28 Şubat 2024 12:46

T24 Dış Haberler

The Sopranos dizisinin Adriana'sı Drea de Matteo, açtığı OnlyFans sayfasının "hayatını kurtardığını' ve borçlarını kapatabildiğini söyledi. 

Daily Mail'e konuşan 52 yaşındaki Drea geçen sene sayfayı açarken "çok da istekli olmadığını" ancak elde ettiği gelir sayesinde "5 dakika içinde kredi borcunu ödediğini ve kendi işletmesini açabildiğini" ifade etti. 

Drea, Covid aşısı olmayı reddettiği için birçok rolü kaybettiğini ve OnlyFans hesabını açtığında hesabında sadece 10 dolar olduğunu belirtti. Drea bu dönemde neredeyse evini kaybettiğini ve demans hastası annesine bakamadığını ifade etti. 

"Bizi kurtardı" diyen Drea, "OnlyFans benim hayatımı kurtardı. Bunu söylediğime inanamıyorum, ama böyle oldu" ifadelerini kullandı.

Drea, "Beni kınamak ve ezmek isteyen varsa bunu yapabilir. Umarım asla kendinizi iki çocuğunuzla benim kendimi bulduğum noktada bulmazsınız" diye konuştu.

OnlyFans'ten vazgeçmeyi düşünmediğini ve kendisini güçlü hissettirdiğini söyleyen Drea, "Daha kilolu olabiliyorum. İnceysem fotoğraflarda güzel çıkmıyorum. Fotoğraflar çekilmeden yiyorum ve yiyorum. Biraz balık etli daha iyi duruyorum" ifadelerini kullandı.

Drea, elde ettiği gelir sayesinde kendi giyim firması ULTRAFREE'yi de kurabildiğini vurguladı.