Spor

Volkan Demirel'den istifa sorusuna yanıt: Bütün suç benim, düşünüp konuşacağım

"Bu takımda her şeyi yapan, bu oyuncuları getiren benim. Söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum"

26 Aralık 2023 01:13

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş maçının ardından konuştu. 'İstifa mı düşünüyorsunuz?' sorusuna cevap veren Demirel, 'Bütün suç benimdir, düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız' ifadelerini kullandı.

Demirel, Beşiktaş maçının ardından ayrılık sinyali verdi.

Mağlubiyetin ardından dikkat çeken açıklamalar yapan Demirel, "Mağlubiyetin tüm sorumlusu benim. İçeride oynadığımız bir Kayserispor maçı, bir de bu maçta çok kötü oynadık. Bunun sorumlusu benim. İçimden çok şey söylemek geliyor. Bu takımı kuran benim. Fazla da bir şey yok benim adıma. Aslında konuşmak istiyorum ama... Beşiktaş'ı da tebrik ederim. Bu ülkenin önemli takımlarından biri, her zaman saygı duyulmalı. Büyük takım olmak başka bir şey. Çok saygı duymamız gerektiğini söyledim. Belki çıkacakları tatil maçta konsantrasyon eksiği yarattı. Bu takımda her şeyi yapan, bu oyuncuları getiren benim. Söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde söyleyebilirim" dedi.

İstifa sorusuna yanıt verdi

"İstifa mı düşünüyorsunuz?" sorusunu cevaplayan Volkan Demirel "Düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız. Oyuncularla konuşacağız, neyi daha iyi yapıyoruz, neyi yapamıyoruz bakacağız. Bütün suç benimdir. Dediğim gibi bakacağız" ifadelerini kullandı.