Kültür-Sanat

Zac Efron ve Jeremy Allen White'lı Demir Pençe filminden fragman yayınlandı

Amerikan güreşine bir dönem damga vuran Von Erich ailesinin trajik hikâyesini konu edinen Demir Pençe (The Iron Claw) filminden fragman yayınlandı. Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Lily James gibi isimlerin yer aldığı film, 1 Mart 2024 tarihinde Türkiye'de sinemalarda gösterime girecek

12 Ekim 2023 11:30

2011 yapımı Martha Marcy May Marlene filmiyle adından söz ettiren, son olarak Dead Ringers dizisinde yönetmenlik yapan Sean Durkin'in yazıp yönettiği Demir Pençe (The Iron Claw), özellikle 80'li yıllarda Amerikan güreşi sahnesine damga vuran Von Erich ailesinin büyük trajediler içeren hikâyesini anlatıyor.

Kendisi başarılı bir güreşçi olan baba Fritz Von Erich'in, oğullarını despot bir biçimde de olsa güreş sporunda yükseltmeye çalışmasından, Von Erich kardeşlerin yaşadıklarına kadar ailenin geniş bir portresini çizen filmde; Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Lily James, Holt McCallany, Maura Tierney gibi isimler yer alıyor. A24 imzalı The Iron Claw, 1 Mart 2024 tarihinde Türkiye'de sinemalarda vizyona girecek.