Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde ihtiyaç fazlası araçlar vatandaşlardan tepki topladı: Her yeri siyaha boyamışlar, biz de kırmızıya boyadık

22 Nisan 2024 17:45

T24 Video

Denizli Büyükşehir Belediyesi, aralarında lüks araçlarında olduğu ve önceki dönem belediye yönetimi tarafından kiralanan ihtiyaç fazlası 45 adet aracı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda sergiledi. Vatandaşlarsa duruma tepki gösterdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Genel Sekreter Bülent Bozbaş, vatandaşlara önceki yönetim tarafından yapılan israfı gösterdi. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Araçları geri göndererek aylık 1 milyon 214 bin 962 TL tasarruf sağlayacaklarını, personel ve yakıt maliyeti ile birlikte bunun kat kat fazlası tasarruf yapacaklarını” belirtirken “Denizli Büyükşehir Belediyesi artık şatafatın olmadığı, gereksiz harcamanın yapılmadığı bir belediye olacak“ dedi.

HaberDenizli adlı bir YouTube kanalında yayınlanan sokak röportajında ise vatandaşların “İhtiyaç fazlası araçlar” sergisine tepkileri yer aldı. Vatandaşlar yapılan israfa “Her yeri siyaha boyamışlar, bizde aldık kırmızıya boyadık. Doysunlar artık. İnadına sergilediği için helal olsun Çavuşoğlu'na”, “Rezillik, yazık çok yazık. Bu kadar olur mu? Milleti böyle soymuşlar”, “Hakkım varsa zehir zıkkım olsun, benim vergilerimle alındı bu arabalar yazık günah değil mi? Garibana sıra geldiği zaman 500 TL'yi çok görüyorlar kaç trilyonluk arabalar orada. Emekliye, çalışana para yok ama kendileri yiyor”, “Soyulmuşuz haberimiz yok, bu kadar basit” şeklinde yorum yaptı.