Diğer

Kızılcık Şerbeti 60. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı: Doğa gerçekten o adamla mı birlikte?

21 Nisan 2024 10:35

T24 Video

Cuma akşamlarının merakla beklenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 60’ıncı bölüm 1’inci fragmanı yayınlandı. Dizinin ekrana gelen son bölümünde gizli gizli barışan Alev ve Abdullah’ın yanı sıra Görkem’in annesinin ölümüyle yıkıldığı anlar ekrana gelmişti. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 60’ıncı bölüm fragmanında ise Fatih’in Nilay’a  Doğa gerçekten o adamla mı birlikte?” sorusu ise bölümün ana konusu hakkında ipuçları içeriyor. Fragmanda Görkem’in Pembe hanıma "Siz iki yüzlü müsünüz?” sorusu da bölümün önemli anlarından biri gibi görünüyor.

Show Tv'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti'nin son bölümde Görkem'in eve sarhoş gelmesiyle gelişen olaylar 60’ıncı bölüme dair merakı artırırken, Doğa'yı başkasıyla gören Fatih’in bu nedenle Görkem'le tartışması da dikkat çekiyor.

Kızılcık Şerbeti 59’uncu bölümde neler olmuştu?

Kızılcık Şerbeti'nin geçen hafta yayınlanan 59’uncu bölümünde; Alev'in, Pembe'yi itmediğini öğrenen Abdullah, sevdiği kadınla birlikte olma yoluna girdi. Ancak bu sefer doğru zaman gelene kadar ilişkilerini saklama kararı aldı.