Büyükbabalarının gizli mirasını hazine avcısı buldu; işte kutudan çıkanlar! gizli mirasını hazine avcısı buldu; işte kutudan çıkanlar!

ABD'nin Connecticut eyaletinde yaşayan hazine avcısı Keith Wille, büyükbabalarının sağken sakladığı içi para dolu kutuyu bularak, bir aileye yardımcı oldu

03 Temmuz 2022 11:23

129

BÜYÜKBABALARININ GİZLİ MİRASINI HAZİNE AVCISI BULDU; İŞTE KUTUDAN ÇIKANLAR!

229

ABD'nin New England bölgesinde yaşayan bir aile, büyükbabalarının sağken gizlediği mirası bulmak için kolları sıvadı.

329

Evin her köşesine bakmalarına rağmen parayı bulamayan, bu nedenle de evlerini satamayan aile, ülkenin Connecticut eyaletinde yaşayan hazine avcısı Keith Wille ile irtibata geçti.

429

Verilen yanlış ipuçlarının ardından tavan arasına odaklanan Keith, bir saatlik çabanın ardından parke döşemelerinin altında kilitli kutuya erişti.

529

YouTube kanalı RediscoverLost'tan süreci paylaşan hazine avcısı, çekiçle açtığı gizli kutudan 1930'lar ve 1950'lerden kalma 46 bin dolarlık nakit para çıkardı.

629

Ardından iki yıldır bulunmaya çalışılan hiç bozulmamış banknot yığınlarını aileye teslim etti.

729

Süreci anlatan Keith Wille "Ailenin zamanı tükeniyordu. Evi birkaç yıl içinde satmak istiyorlardı ancak hazine söylentileri evin satışını geciktiriyordu.

829

Aile bana birkaç ipucu verdi ancak çoğu işime yaramadı. Sonunda metal dedektörümü açtım ve iki pencerenin kesiştiği yerden işe başladım" dedi.

929

Hazine sahibi aile ise "Sanırım hepimiz şoka girdik. Parayı biliyorduk ama miktarı hiçbir zaman bilmiyorduk. Bir sır gibiydi. Açıkçası paraları çıkarırken yorulduk. Evimi satacağım için bu kayıp dolarların nerede olduğunu bilmek önemliydi'' diye konuştu.

1029

Videoyu izleyen YouTube kullanıcıları Keith'in ailenin yıllarca aradığı kutuyu bu kadar çabuk bulabilmesine şaşırdı.

1129

Öte yandan aile, para ile ne yapacaklarını açıklamadı.

1229

BANKA SOYGUNCUSU BÜYÜKBABASININ KUTUSUNU BULDU, İÇİNDEKİLERİ PAYLAŞTI | Imgur kullanıcısı 'jellybeanjelly' büyükbabası John Bunion Knight'a ait 100 yıllık bir kutu olduğunu öğrendi. Büyükbabasının banka soyguncusu olduğuyla yüzleşen sosyal medya kullanıcısı, gizli kutuya ulaşınca heyecanı ikiye katlandı.

1329

Kutunun içerisindekileri adım adım fotoğraflayan jellybeanjelly, bulduklarını sosyal medya kullanıcılarıyla paylaştı. İşte kutudan çıkanlar:

1429

İnternet kullanıcısının aktardığına göre büyük büyükbabası John Bunion Knight hayatının büyük bir kısmını Leavenworth Hapishanesi'nde geçirdi.

1529

Banka soyguncusu olan Knight'ı, oğlu yani internet kullanıcısı jellybeanjelly'nin babası, en son çocukluğunda yatakta bir yığın para ve silahla gördü.

1629

Yaşananlardan sonra Imgur kullanıcısının büyükbabasının eşi ailedeki herkese banka soyguncusu John Bunion Knight'ın öldüğünü söyledi.

1729

Daha sonra ailesi tarafından öldüğü zannedilen adamın uzun yıllar Leavenworth Hapishanesi'nde yattığı ve kanserin son evresinde olduğu için serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

1829

2019'a gelindiğinde ise aileden biri hayatını kaybedince sırlar açığa çıktı. Ölen adamın eşi John Bunion Knight'a ait bir kutu buldu. John Bunion Knight'ın oğlunun yanında Beatrice adında bir kızı vardı. Bu nedenle kutunun üzerinde Beatrice yazıyordu.

1929

Kutunun içerisindekiler neyse ki çok iyi bir şekilde muhafaza edilmişti. Kullanıcının büyük amcası ise kutuyu bugüne kadar saklamayı başardı. Kutunun içinden çıkanlardan ilki tahta bir kaşık oldu.

2029

Ancak kaşığın üzerinde yazan anlaşılmadı.

2129

Kutudan bir de taç çıktı.

2229

Ancak tacın maddi bir değeri bulunmadığı belirtildi.

2329

Ayna, kaşık ve taçtan sonra kutudan porselen bir heykel çıktı.

2429

Heykelin değeri ise sadece 20 dolar!

2529

2. KUTU |

2629

100 yıllık olmasına rağmen ahşap oldukça iyi muhafaza edilmiş gibi gözüküyor.

2729

Kutuda oğlu ve kızının fotoğrafları yer alıyor.

2829

Yukarıdaki resimler dışında kutuda birkaç eski parça ve anahtar vardı.

2929

İnternet kullanıcısı kutunun içerisindekilerinin değersiz olduğunu söylese de kendisi için anlamlı olduğunu belirtiyor.