Fransızların Mostafa Mohamed ısrarı sürüyor!

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Mustafa Muhammed için Fransa'dan iki takımın 8 milyon euroluk teklif hazırlığında olduğu öne sürüldü.

28 Haziran 2022 14:24

16

FRANSIZLARIN MOSTAFA MOHAMED ISRARI SÜRÜYOR!

26

Marcao'yu Sevilla'ya satmaya hazırlanan Galatasaray'da yıldız oyuncu Mustafa Muhammed'e Fransa'dan iki takımın talip olduğu öğrenildi. Öte yandan iki kulübün, sarı kırmızılıların yıldızı için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi. İşte detaylar...

36

Marcao'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da flaş bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Sarı-kırmızılılarda Brezilyalı savunmacının ardından Mostafa Mohamed'e de transfer teklifi geldi. Marcao'nun transferi konusunda Sevilla ile pazarlıklarda sona aşamaya gelen sarı-kırmızılılarda, Mostafa Mohamed'i transfer etmek isteyen Fransızların ısrarcı olduğu öğrenildi.

46

Mısırlı santraforu transfer etmek isteyen takımlar da belli oldu. Fransa'dan Reims ve Toulouse'un, 24 yaşındaki oyuncuyla ciddi şekilde ilgilendiği bildirildi. Fransa'nın iki köklü kulübünün Mostafa Mohamed'i transfer etmek için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi.

56

Fransa'dan Reims ve Toulouse'un transfer etmek istediği Mostafa Mohamed geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 40 maça çıktı. 24 yaşındaki santrafor rakip fileleri 8 kez havalandırma başarısı gösterdi. Tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

66

Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullandığı Mostafa Mohamed, Zamalek altyapısında yetişti. El Dakhlia, Tanta, Gaish ve Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Mısırlı oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Mostafa Mohamed için Galatasaray 3 milyon 530 bin euroluk satın alma opsiyonunu kullandı. (Milliyet)