Gündem

Cem Küçük'ten muhalefet destekçilerine: Seçimi kazansanız bile Türkiye'yi idare edebilecek misiniz, ekonomi, terör, dış politika gibi zorlu sorunlar var

"2023 herkesin beklediği yıl, ak mı kara mı belli olacak"

20 Temmuz 2022 07:57

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, muhalefet partilerinin destekçilerinin 2023 seçimleri için "kazandık havasında" olduğunu belirterek, "Türkiye’yi sosyal medyadan ibaret sanmak gibi bir düşünceye sahipler. Halk üzerinde çok etkili olduklarını düşünüyorlar.

Ekonomik zorluklar had safhada. İnsanlar sıkıntı çekiyor. Ama bu muhalefetin kesin seçim kazanacağı anlamına gelmiyor. Muhaliflerin destekçileri kibirli bir şekilde seçimleri kazandık ve hesap soracağız havasındalar.

Peki onlara bir hatırlatmada bulunayım: Ya kazanamazsanız?.. Bunu hiç düşündünüz mü? Bu kadar keskin laflar etmenin anlamı var mı? Bu ettiğiniz lafları seçimi kaybederseniz biri size hatırlatmayacak mı?" diye yazdı.

Herkese saldırarak seçim kazanılamayacağına işaret eden Küçük, "Kaldı ki kazansanız bile Türkiye’yi bakalım idare edebilecek misiniz? Ekonomi, terör, dış politika gibi zorlu sorunlar var.
Muhalifler az akıllı olsa sakin gitmenin kendileri açısından daha faydalı olduğunu bilirler. Seçimlere daha 11 ay var. O köprünün altından çok sular akar.

Bu arada bizlere saldıranların çoğu da yurt dışından atıp tutuyor. Onlar da geçmişte bize atıp tutardı ama hepsi yurt dışına kaçtı. Böyle de yüzsüzler. 2023 herkesin beklediği yıl. Ak mı kara mı belli olacak." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...