Gündem

Erdoğan’dan Akşener’e uyuşturucu yanıtı: İktidarımızda ne sulu, ne kuru uyuşturucuya yer yok

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

06 Ağustos 2022 19:09

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya cevaben yaptığı ‘uyuşturucu’ açıklamasına Kocaeli’nden yanıt verdi. Erdoğan, “Önce şunu bileceksin; bir defa bizim iktidarımızda ne sulu, ne kuru uyuşturucuya yer yoktur” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmit Milli İrade Meydanı'nda TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan, İyi Parti lideri Akşener’e yanıt verdi. Akşener’in İçişleri Bakanı Soylu’ya cevaben yaptığı açıklamaya yanıt veren Erdoğan, “Önce şunu bileceksin; bir defa bizim iktidarımızda ne sulu, ne kuru uyuşturucuya yer yoktur” dedi. Erdoğan, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Yavru muhalefetten birisi aynı zamanda Kocaeli milletvekili. Geçenlerde bir açıklaması oldu. 20 yıllık iktidarımızda uyuşturucu ile mücadelede biz gerekeni yapmamışız diyor. Hanımefendi, bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdoğan'ı bu konuda iyi bilirsin. Nasıl oluyor da sen bunu konuşuyorsun? Biz gerekli mücadeleyi verdik, vereceğiz. Sen kimlerle beraber yol yürüdüğünün farkında mısın? Önce haddini bileceksin. Önce bir defa AK Parti iktidarının sulu kuru uyuşturucu ile mücadelesini inkar etmeyeceksin. Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Ama hanımefendi sen önce kendi çatının altındakileri düşün, onlarla beraber nasıl yol yürüdüğünü düşün."