Spor

Galatasaray sezonu Antalya'da açıyor

07 Ağustos 2022 16:40

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında bugün Antalyaspor ile karşılaşacak. 3 hazırlık maçında 2 gol atan ve 2 asist yapan Seferovic, en önemli gol ayağı olacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk haftasında bugün Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olacak.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda yapılacak maç saat 21.45'te başlayacak. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Ligde geride kalan sezonu 13. tamamlayarak tarihinin en kötü performansını gösteren sarı-kırmızılı ekip, yeni sezona iyi bir şekilde girerek moral bulmak istiyor.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan yeni transfer Leo Dubois, müsabakada forma giyemeyecek. Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor’da ise eksik oyuncu bulunmuyor.

Yeni transferler Haris Seferovic, Sergio Oliveira, Fredrik Midtsjö, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda ilk kez bir resmi maçta sarı-kırmızılı formayı terletecek.

Domenec Torrent’in yerine getirilen Okan Buruk, teknik direktör olarak Galatasaray’ın başında ilk resmi maçına çıkacak.

İlk 11

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin Balcı, Kudryashov, Ömer Toprak, Güray Vural, Fernando, Soner Aydoğdu, Ndao, Adriano, Ghacha, Wright

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Van Anholt, Berkan, Oliveira, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Seferovic