Magazin

Hande Yener’in "Ne zaman döneceksin" sorusuna Sezen Aksu: Kendimi iyi hissettiğim zaman dönebilirim

Sezen Aksu sahnelere geri mi dönüyor?

29 Eylül 2024 11:46

T24 Video

Ünlü şarkıcı Hande Yener, 'Hande Bizi Sezen'e Götür' konserinde Sezen Aksu’yu arayarak “Ne zaman döneceksin sahnelere” diye sordu. Sezen Aksu’nun “Kendimi iyi hissettiğim zaman dönebilirim” yanıtı ise sevenleri tarafından “Sezen Aksu sahnelere geri dönüyor” olarak yorumlandı.

Pop müziğinin güçlü ismi Hande Yener dün akşam BtcTurk Vadi Açıkhava’da verdiği “Hande Bizi Sezen’e Götür” konserinde Sezen Aksu’yu aradı. Telefonun hoparlörünü açan ve mikrofonu da telefona tutarak konser alanında bulunan herkesin Aksu’yu duymasını sağlayan Yener, Aksu’ya “Seni çok özledik, ne zaman döneceksin sahnelere” diye sordu. Sezen Aksu’nun “Kendimi iyi hissettiğim zaman dönebilirim” yanıtı üzerine  konsere katılanlar alkış ve ıslıklarla kutlama yaparken Hande Yener de sevincini sahnede zıplayarak gösterdi. Yılların eskitemediği ünlü şarkıcı Sezen Aksu’nun bu sözleri “Müjde, Sezen Aksu sahnelere geri dönüyor” olarak yorumlandı.

Sezen Aksu 16 Ocak 2016'da verdiği konserin, son sahnesi olduğunu söyleyerek hayranlarına gözyaşları içinde veda etmişti.