Haberler

Mehmet Ali Çelebi'nin 11 ay önceki sözleri gündem oldu: Önemli olan bir gruba ait olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır, Silivri'deki o duruş devam edecek

08 Ağustos 2022 13:43

T24 Video Haber

CHP’den istifa ederek Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi’nin kurucularından olan, daha sonra oradan da istifa ederek bağımsız milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi, Cumhur İttifakı'na katılacağına yönelik iddialarla gündem oldu. Bunun üzerine "bağımsız vekillik" vurgusu yapan Çelebi'nin 11 ay önce katıldığı yayında "duruş" ile ilgili söylediği sözler yeniden gündeme geldi. 

Twitter paylaşımlarını Mehmet Ali Çelebi’nin, Twitch platformunda yayın yapan Bahadır Telci’nin yayınında "duruş" konusunda söylediği sözler tekrar gündemde. Çelebi'nin yayında söylediği o sözler şöyle:

"Bu milletin genci olarak, subayı olarak orada milletin vekilliğini yaptım ve o doğrultuda gitmek istediğim için ben ayrıldım ve Memleket Partisi'nde yerimi aldım. Yılmaz Güney'in bir sözü var; önemli olan bir gruba ait olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. O Silivri'deki duruş devam edecek. Her halükarda devam edecek."

TIKLAYIN - CHP'den ve Memleket Partisi'nden istifa eden Mehmet Ali Çelebi: Cumhur İttifakı daha fazla güven veriyor

TIKLAYI - AKP’ye katılacağı konuşulan Mehmet Ali Çelebi’den ilk paylaşım: PKK-FETÖ hesaplarının kudurması hayra alamet!

TIKLAYIN - İsmail Saymaz: Mehmet Ali Çelebi, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü olan 14 Ağustos’ta partiye katılabilir

TIKLAYIN - Barış Yarkadaş: Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katılıyor

TIKLAYIN - AKP'ye katılacağı iddia edilen Mehmet Ali Çelebi'den 5 bin tweet'lik temizlik; "Fesli Kadir", "Berkin Elvan" ve "Diyanet" paylaşımları silinmiş