Sağlık
Tolga YANIK/KONYA,(DHA)- KONYA'da bir firma tarafından açılan fırında, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından lisansı verilen enzime dirençli nişasta kullanılarak pasta, kek, börek, ekmek gibi unlu mamul üretiliyor
Sağlık
Tolga YANIK/KONYA,(DHA)- KONYA'da bir firma tarafından açılan fırında, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından lisansı verilen enzime dirençli nişasta kullanılarak pasta, kek, börek, ekmek gibi unlu mamul üretiliyor
Sağlık
Nermin UÇTU/MANİSA, (DHA)- MANİSA'da iki kızı da enzim eksikliğinden kaynaklı genetik Mukopolisakkaridoz (MPS) ile mücadele eden Döne Akbulut, hastalığın ilerlemesini durduran ilacı, kızlarından birinin yürüyemediği için kullanamadığını anlattı
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.