Diğer
Ekonomi
Gül KABA/İSTANBUL, (DHA) - BEYAZ Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr
Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)- ANKARA Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç
Gökçe KARAKÖSE / İSTANBUL,(DHA) - HAVA sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği şu günlerde yaşanılan kış kuraklığının sebepleri hakkında konuşan Altınbaş Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Doç
BAKAN FAKIBABA: YILDA 1 MİLYON 200 BİN TON ET TÜKETİYORUZ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye'de yılda 1 milyon 200 bin ton et tüketildiğini hatırlatırken "Normalde kişi başı düşen et 14,4 kilo
Yaşam
İklim çeşitliliği nedeniyle birbirinden değişik meyve ve sebzenin yetiştiği Türkiye'de insanlar en çok çay ve karpuz tüketiyor
© Tüm hakları saklıdır.