Diğer
Bilim / Teknoloji
Sağlık
Dünya
Geliştirilen çubukların tuzlu tatları artırdığı ve Japon mutfağındaki sodyum dengesini düzenleyebileceği belirtildi.
Uzmanlar, Çin tuzundan uzak durmak için paketli gıda tüketilmemesi gerektiğini belirtti
İSTANBUL, (DHA)- KAN basıncının yükselmesi anlamına gelen yüksek tansiyon için önlem alınmadığında kalp, böbrekler, beyin, göz gibi hayati organların zarar görebileceğini belirten Medicana Bahçelievler Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Yrd
İstanbul 5 Ekim, (DHA) - Yaşam sürelerinin artmasıyla yaşlılık hastalığı olarak bilinen osteoartroz oranlarında da artış görüldüğünü söyleyen ve bu hastalık hakkında bilgiler veren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof
İSTANBUL, (DHA)- İŞLENMİŞ yiyeceklerin sağlık açısından kötü bir üne sahip olduğunu söyleyen Diyetisyen Doç
Ekonomi
Faruk Çelik, "Testlerin sonucunda potasyum nitrat ve sodyum nitrat gübrelerinde sorun olmadığı görüldü" demişti
Gündem
Hande Demircioğlu'nun evinde sodyum siyanür bulunmuştu
Çay ve kahve içmenin idrar söktürücü bir özelliği olup olmadığı araştırıldı
Uzmanlar katkı maddelerinin gıdalarda izin verilen oranların üzerinde kullanıldığı zaman zararlı olduğunu belirtiyor
Prof. Dr. Mustafa Arıcı: Tuzları yararlı ya da zararlı diye nitelendirmek mümkün değildir. Çünkü bütün tuzlar sodyum klorür içerdiği için tehlikelidir
© Tüm hakları saklıdır.