Cedi Osman ile Ebru Şahin, bugün Makedonya'da evleniyor

Geçen mayıs ayında nişanlanan oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman, bugün Makedonya'nın Ohrid şehrinde nikah masasına oturacak

01 Temmuz 2022 15:51

114

CEDİ OSMAN İLE EBRU ŞAHİN, BUGÜN MAKEDONYA'DA EVLENİYOR

214

Oyuncu Ebru Şahin, yaklaşık 3 yıldır aşk yaşadığı NBA takımlarında Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile geçtiğimiz mayıs ayında aile arasında düzenlenen bir tören ile nişanlanmıştı. Ünlü çift, bugün evleniyor.

314

Makedonya'nın Ohrid şehrinde nikah masasına oturacak olan Şahin ve Osman, 7 Temmuz'da da Çeşme'de düğün yapacak.

414

Ünlü çift, Makedonya'da birlikte çekildikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından yayınladı.

514

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

614

Geçtiğimiz yıl Kapadokya'da sevgilisine evlilik teklifi eden ve "Evet" yanıtını alan Osman, sevgilisini doğum gününde Tekirdağ'da yaşayan ailesinden istemeye gitmişti.

714

Evlilik yolunda ilk adımı atan çift, nişanlanmıştı. Yaz sonu dünyaevine girecekleri konuşulan ikilinin özel anlarından kareler, sosyal medyada paylaşılmıştı.

814

Ünlü oyuncu, mutluluğunu Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla sergilemişti. Ebru Şahin, 135 binden fazla beğeni alan gönderilerine, "Dün biraz olaylı geçti diyelim..." notunu düşmüştü.

914

Cleveland Cavaliers'tan yıllık 8 milyon dolara yakın bir rakam kazanan basketbolcu, sevgilisi için kesenin ağzını açmıştı. Cedi Osman'ın, Ebru Şahin'e taktığı yüzüğün 5 karat ve değerinin de yaklaşık 1 milyon TL olduğu belirtiliyordu.

1014

Öte yandan Osman daha önce verdiği bir röportajda Şahin'e olan aşkından ve evlilik teklifi hakkında neler hissettiğinden bahsetmişti.

1114

Sözlerine, "Hayatımdaki en güzel şey..." şeklinde başlayan Cedi Osman, "Çok heyecanlıydım ve çok stresliydim. O benim için gerçekten çok özel." diye konuşmuştu.

1214

Basketbolcu, cümlelerini, "O bir tane... Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve cesaretimi toplayıp, teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay!" şeklinde noktalamıştı.

1314

1414