Sinemalarda bugün hangi filmler vizyona girdi?

7 yeni film, 24 Mayıs Cuma günü sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. İşte o filmler ve konuları...

24 Mayıs 2024 09:00

110

Sinemalarda bugün hangi filmler vizyona giriyor?

210

Furiosa: Bir Mad Max Destanı: Furiosa: Bir Mad Max Destanı, yaşadıklarından sonra güçlü bir savaşçıya dönüşen Furiosa’nın hikayesini konu ediyor. Dünya çökerken Nice Annelerin Yeşil Diyarı'ndan kaçırılan genç Furiosa, Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar’da ilerleyen Furiosa, bu sırada Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye rastlar. İki diktatör egemenlik için savaşırken, Furiosa hem eve dönmenin yolunu bulmak için gereken araçları bir araya getirmek hem de karşılaştığı birçok sınavdan sağ çıkmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

310

Ammon: Ammon, gördüğü kabusları araştırmaya karar veren bir gencin yaşadıklarını konu ediyor. Bir müzik akademisi öğrencisinin hayatı, gördüğü kabuslardan dolayı altüst olur. Gördüğü kabusları merak edip araştırmaya karar veren genç, bu sırada diğer evrenlerde yaşayan öfke şeytanları cinleri ile karşılaşır. Başını belaya sokan genç, ardı arkası kesilmeyen tuhaf olaylar yaşar.

410

Biaz: Kara İyenin Laneti: Biaz: Kara İyenin Laneti, eğlenmek için ruh çağırma ayini düzenleyen bir grup arkadaşın yaşadıklarını konu ediyor. Üniversitede dişçilik fakültesinde okuyan dört yakın arkadaş, son sınavlarını da verdikten sonra stres atmaya karar verir. Gençler, eğleneceklerini düşünerek bir ruh çağırma ayini düzenler. Eski bir kara büyü defteri bulan grup, bu sayede yaptıkları ayin ile hayatlarını kabusa çevirir. Mitolojik bir varlığı çağıran gençler, kendilerini bir ölüm kalım savaşının içerisinde bulur. Gençler, geçmişin lanetini çözmek ve karanlığın gücüyle başa çıkmak için umutsuz bir mücadeleye girişir.

510

Şeytan Tohumları: Şeytan Tohumları, kökenleri ile ilgili gizemi çözmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kökenlerinde saklı olan gizemi çözmeye karar veren Edward, bunun için kız arkadaşıyla birlikte Portekiz'in gizemli dağlarına doğru bir yolculuğa çıkar. Bu seyahat, Edward’ın yıllardır görmediği annesi ve iki kardeşiyle bir araya gelmesini sağlar. Yıllar sonra bir araya gelen aile, birbirlerine sevgiyle yaklaşır. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bu ev, Edward’ın hayal ettiği masum yer değildir.

610

Yapay Sevgilim: Yapay Sevgilim, robot ikizlerinin peşine düşmek zorunda kalan bir kadın avcısı ve bir servet avcısının hikayesini konu ediyor. Yıl 2032. Artık insanlığa tehlikeli işlerde yardımcı olması beklenen, gerçeğe yakın görünen robotlar vardır. Ancak özel kişilerin bu tür androidlere sahip olması yasaktır. Bu durum üzerine kadın avcısı Charles, yasa dışı yollardan C2 adında yapay bir ikiz edinir. C2’yi kendisine ilişki yaşayabileceği kadınları seçtiren Charles, onu hiçbir şeyden haberi olmayan babası Ted'in emlak şirketinde çalışması için bile gönderir. Çekici Elaine ile tanıştığında C2'nin her zamanki gibi çekiciliğini onun için kullanması beklenir. Ancak Elaine'in aynı zamanda umutsuz zengin adamları soymak için rutin olarak kullandığı bir robot dublörü vardır. Charles ve Elaine çok geçmeden C2 ve E2'nin birbirlerine aşık olduklarını ve birlikte kaçmak istediklerini anlarlar. Birlik olup kendi robot ikizlerinin peşine düşen Charles ve Elaine, bu süreçte gerçek aşkın nasıl birşey olduğunu öğrenmeye başlar.

710

Karganın Uykusu: Karganın Uykusu, çocukluğundan beri uyurgezerlik sorunu ile baş etmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Nasip, 4 yıldır işlev görmeyen bir maden aktarım tesisinde sorumlu müdür sıfatı ile çalışan bir adamdır. Almanya’da büyüyen, sessiz sakin bir insan olan Nasip, çocukluğundan beri uyurgezerlik sorunu ile mücadele eder. Uykusunda karısını boğarak ölümüne neden olan Nasip, olaya intihar süsü vererek gerçekleri gizlemeyi başarır. İnsanları kandırsa da vicdan azabı çeken Nasip, intihar etmeye karar verir. Ölümünden sonra oğlunun yalnız kalmaması için ona bakacak bir aile arayan Nasip, bu sırada ona uykusunda zarar vermemek için mücadele eder.

810

Gizlenen: Gizlenen, yaşadığı sorunlardan uzaklaşmak için gittiği şehir dışındaki evde kendisini beklenmedik olayların içerisinde bulan bir kadının hikayesini konu ediyor. Demet Işıklıgil, eşinden boşanma aşamasında olan bir kadındır. Zor günler geçiren Demet'in hayatı, yazdığı son kitabının yayından kaldırılmasıyla alt üst olur. Yaşadığı zor günlerin üstesinden gelmeye çalışan Demet, psikoloğunun da tavsiyesi üzerine bir süre şehirden uzakta bir yerde yaşamaya karar verir. Kendisine sessiz, sakin bir yer bulan Demet'in bilmedii şey burada da yalnız olmadığıdır.

910

Keçigiller: "Keçigiller", üç genç keçinin cesurca bir araya gelerek toplumlarında barışı korumak için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Bu heyecan verici macerada genç keçiler, birlikte karşılaştıkları zorlukları aşarken dostluklarını da güçlendiriyorlar. Bir zamanlar barış içinde yaşayan ve eski bir ateşkesin gölgesinde huzurlu bir şekilde bir arada olan hayvanların yaşadığı güzel bir orman, filmde merkezi bir rol oynuyor.

1010

Reyhan: Reyhan, kocası cinayetle suçlanan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Kocası cinayetle suçlanan Reyhan, kurbanın ailesiyle iyi geçinmeye çalışır. Geçmişte Reyhan’ı seven kayınbiraderi, ona yaklaşabilmek umuduyla kocasının idam edilmesini ister. Kayınbiraderi, Reyhan ile flört etmek için evine gittiğinde, Reyhan elini kana bular.