Gündem

15 Temmuz darbe girişiminde eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, Erdoğan'a seslendi: Ben de katillerini arıyorum, hala!

12 Haziran 2024 11:24

15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Ben de bu iki kişinin katilini arıyorum" diyerek seslendi.

15 Temmuz 2016’daki Darbe Girişimi sırasında eşi Erol Olçok ile oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok,  Erdoğan’a seslendi.

TIKLAYIN-Erdoğan'la görüşen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Bugüne dek Sayın Cumhurbaşkanı’mızın sessizliğinden güç alarak tehdit eden, suçluyu öven kim varsa dün ne söylediğine bakarak ne konuşacağını düşünsün

Ankara’da öldürülen eşli Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in Cumhurbaşkanı ile görüşmesinin ardından sosyal medyadan Erdoğan’a seslenen Olçok, “oğlunun ve eşinin katillerini aradığını” söyledi.

Erdoğan’ın danışmanı olan eşi Erol Olçok ile oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşan Nihal Olçok, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Recep Tayyip Erdoğan ben de bu fotoğraftaki iki kişinin katillerini arıyorum. Hala! Ayrıca Ayşe Ateş hanımefendi ile görüşmenize çok mutlu oldum. Yarının sahibi Allah’tır diyorum”