Gündem

31 suçtan kaydı buluyormuş; aracıyla bir kişiye çarpıp kaçan iş insanı Furkan Dağlı ifadesi alınıp serbest bırakıldı!

15 Ağustos 2024 09:33

Beşiktaş’ta boş yolda aşırı hız yapan Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, önce park halindeki araçlara sonra da Dila Kıraslı'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Kıraslı, hastaneye kaldırılırken Dağlı, arkasına bakmadan kaçtı. Dağlı, daha sonra yakalanarak gözaltına alındı, ardından serbest bırakıldı.

Halk TV’den Berfin Funda Açıkbaş’ın haberine göre, Dağlı, takla atan araçtan çıkıp, yardım çağırmadan kaçtı. Yaralanan Kıraslı ise çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Kaçan sürücü, 4 saat sonra Çerkezköy polisi tarafından yakalandı.

Kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunan sürücünün Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı olduğu ortaya çıktı.

Dağlı, Çerkezköy'de ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı savcılığa çıkarılmadı. Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü, kazanın dosyalarını Çerkezköy Emniyeti'ne göndereceği öğrenildi.

İddiaya göre, Dağlı'nın serbest kalmasında gerekçe yaralanarak hastaneye kaldırılan Dila Kıraslı'nın durumunun iyiye gitmesi oldu. İnsan kaynakları uzmanı olarak çalışan Kıraslı'nın hastanedeki tedavisi devam ediyor.