Gündem

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusu!

Acun Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretleri için Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon TL tazminat davası açtı

06 Haziran 2024 15:31

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım kendisine ''yalan konuşuyor'' diyen Acun Ilıcalı hakkında ağır iddialarda bulunarak, "FETÖ'cülere pasaport çıkarttığını" söyleyerek, ''Adnan hoca konusuna girersem çıkamaz"' demişti. Ilıcalı, söz konusu iddiaları gerekçesiyle Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
 
 
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Acun Ilıcalı, söz konusu iddialar ve hakaretleri için Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon TL tazminat davası açtı.
 
Aziz Yıldırım, geçen günlerde Enver Aysever’in YouTube’daki programına konuk olmuş ve Ilıcalı hakkında “Acun FETÖ’cülere pasaport veriyormuş, Adnan Oktar meselesine girersem sokağa çıkamaz” demişti. Ilıcalı da Yıldırım'ın bu sözlerine "Bir tanesini ispat ettikleri gün, beni bir daha hiç görmeyeceksiniz. Bunu da iddia ediyorum" diyerek karşılık vermişti.