Ekonomi

McVitie’s, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City’nin sponsoru oldu

16 Kasım 2023 10:13

Murat Ülker’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu pladis’in çatısı altında bulunan bisküvi markası McVitie’s, Acun Ilıcalı'ya ait İngiliz Hull City futbol takımının forma sponsoru oldu. Anlaşmayla McVitie’s’in logosu, 3 yıl süresince “Kaplanlar” olarak bilinen Hull City oyuncularının hem resmi karşılaşma hem de antrenman formalarında bulunacak.

Dünya gazetesinde yer alan habere göre, Ülker markasını bünyesinde barındıran Yıldız Holding’in sahibi olduğu global atıştırmalık şirketi pladis’in çatısı altında bulunan bisküvi markası McVitie’s, iş insanı Acun Ilıcalı’nın sahip oldğuu İngiltere futbolunun en eski kulüplerinden Hull City’nin forma sponsoru oldu.

Yapılan anlaşmayla McVitie’s’in logosu, 3 yıl süresince “Kaplanlar” olarak bilinen Hull City oyuncularının hem resmi karşılaşma formalarında hem de antrenman formalarında bulunacak. Aynı zamanda kulübün sezon boyunca maçlarını oynayacağı MKM Stadyumu'nda ve sosyal medya kanallarında tüm dünyada milyonlarca tüketicisi olan McVitie’s’in reklamları yer alacak.