Gündem

Ahmet Hakan: Allah korusun, ya Ali Koç’u iten o magandanın elinde kesici bir alet olsaydı?

“Ali Koç, neden hep en son yapılması gereken şeyi ilk önce yapma eğilimine giriyor, anlamıyorum"

19 Ağustos 2024 08:03

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Fenerbahçe-Göztepe karşılaşmasında sahaya giren ve arkasından saldırıya uğrayan Ali Koç’u eleştirdi, onu düşüren görevli için “futbol teröristi” dedi.

“Ali Koç, neden sorunları çözmeye çalışırken hep en son yapılması gereken şeyi ilk önce yapma eğilimine giriyor, bunu bir türlü anlamıyorum” eleştirisi getiren Hakan, “Hem bu sorun çözme yönteminin nasıl amansız bir tehlike yarattığı da ortada değil mi? İşte bakın: Magandanın, futbol teröristinin teki, resmen saldırdı Ali Koç’a. Arkadan itti, düşürdü. Yerdeki Ali Koç’un üzerine tribünlerden şişeler fırlatıldı. Allah korusun, ya Ali Koç’u iten o magandanın elinde delici - kesici bir alet olsaydı?” diye yazdı.

Hakan, “Fenerbahçe Başkanı olmanın ağırlığını kullanmayı denesin. O ağırlığı hafifletmesin. Dolaylı müdahalenin, doğrudan müdahaleden çok daha fazla sonuç alıcı olacağını unutmasın” Tasiyesinde bulundu.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe takımına konuk oldu. Göztepe-Fenerbahçe karşılaşması 2-2 berabere bitti. İzmir'de gerçekleşen müsabakada, 90 gün hak mahrumiyeti cezası olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya girdi. Saha kenarından Koç ve ekibi polisler eşliğinde soyunma odasına doğru ilerlediği sırada kargaşa çıktı. Koç'a Göztepe tribünlerinden gelen yabancı madde isabet ettikten sonra tribünden akreditasyon kartlı Özkan sahaya girdi. Özkan, Koç'u iterek yere düşürdü. Koç, korumalar eşliğinde sahadan çıkarıldı. Koç'a saldıran Özkan, gözaltına alındı. Gözaltına alınan Özkan'ın daha önceki Göztepe - Altay maçında da çıkan olaylardan sonra "kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılandığı ortaya çıktı.

TIKLAYIN - TÜM HABERLER | Ali Koç sahaya girdi, bir görevlinin müdahalesiyle yere düştü; maç durdu, saha karıştı!