Gündem

Ahmet Hakan’dan Acun Ilıcalı yorumu: Adamda öyle bir şeytan tüyü var ki bu işten en kârlı o çıkacak gibi

09 Haziran 2024 08:45

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım’ın “Dominik'te 'FETÖ'cülere pasaport veriyormuş” iddiasında bulunmasıyla son günlerde gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı için “Adamda öyle bir şeytan tüyü var ki bu işten en kârlı o çıkacak gibi” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Sarı-Lacivertli ekibin bir diğer başkan adayı Aziz Yıldırım hakkında “Jose Mourinho olayı komple yalan. Üç gün görüşemediler, irtibat kuramadılar! Mourinho, bizimle görüştükten sonra telefon değiştirdi, ulaşamadılar. Anlaşma falan yok. Londra'da görüşmüşler, Mourinho da Ali Koç'a ve projelere baktı... Adam kabul etti” ifadelerini kullanmıştı. Aziz Yıldırım ise Ilıcalı hakkında FETÖ iddialarında bulunmuştu. Ilıcalı, söz konusu iddialar üzerine Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gerginlik sürerken Ahmet Hakan bugünkü yazısında, Ilıcalı hakkında şunları kaydetti:

“Kitleyi avucunun içine alabilecek yönleri öyle iyi biliyor ki... Kendisi aday olsa kesin kazanırdı. Özgüveni o kadar öyle tavan yapmış durumda ki... Detone olmasına rağmen marş söylüyor, söyletiyor. Olayın dinamiklerini öyle sular seller gibi ezberlemiş ki... Aziz’ci olsaydı Aziz Yıldırım başkanlıkta favori olurdu. Politik kumaşı ve diplomatik becerisi öyle yüksek ki... Kongrenin genel havasını değiştirebiliyor. Adamda öyle bir şeytan tüyü var ki... Bu işten en kârlı o çıkacak gibi.”


TIKLAYIN - Borçlar, sportif başarısızlık, Mourinho ve “FETÖ’cü Baronlar” tartışması; Ali Koç ve Aziz Yıldırım, canlı yayında kozlarını paylaştı

TIKLAYIN - Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı'ya: Adnan hoca konusuna girersem çıkamaz

TIKLAYIN - Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'ın iddialarına yanıt!

TIKLAYIN - Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusu!